Mitä teemme

Nordic Offset on kumppanisi ympäristövastuullisissa teoissa.

Nordic Offset auttaa yrityksiä ja yhteisöjä huolehtimaan hiilijalanjäljestään. Toimme jo vuonna 2008 ensimmäisenä kotimaisena toimijana yrityksille ja yhteisöille mahdollisuuden kompensoida hiilijalanjälkensä sertifioiduilla päästövähennyksillä. Nykyisin palvelumme kattavat kokonaisvaltaisen hiilijalanjäljen kartoittamisen, yksittäisten päästökohteiden laskennan, ympäristöstrategisen konsultoinnin, päästökompensointien kaupan sekä asiantuntevan viestintäavun.

Palveluidemme avulla voit ottaa vastuuta toimintasi aiheuttamasta ympäristörasitteesta. Samalla tiedostat hiilijalanjäljen suuruuden ja pystyt tekemään hiilijalanjälkeä pienentäviä tekoja. Vähentämällä turhaa kulutusta ja kompensoimalla välttämättömän, otat konkreettisia askeleita kohti CO₂-neutraalia toimintatapaa.

Kotimaisena globaalissa verkostossa

Paikallisen konsultointiroolin lisäksi Nordic Offset Oy toimii suomalaisena yrityksenä kansainvälisessä vapaaehtoisen päästökaupan toimijaverkostossa, jonka tarkoituksena on nopeuttaa uusiutuvien energiamuotojen ja energiatehokkuushankkeiden syntymistä markkinavetoisesti.

Projektiverkosto on globaali, mutta toimii suomalaistenkin hyväksi, koska ilmakehämme on yhteinen eikä ilmastonmuutos tunne valtiorajoja. Ilmastonmuutoksen kannalta on samantekevää, missä päästöjä syntyy ja missä niitä vähennetään.